fbpx
Kategorier
Duathlon Duathlon Classic

Endelig lykkedes det

Det er 3 år siden i vi sidst har afholdt Jels Duathlon Classic. Det var i 2019 i det flotteste vejr. Vejret som sidst, kan vi ikke love I får, men vi er klar og glæder os til at afholde stævnet for jer. 

Udover legater til unge idrætsudøvere går alt overskud til Jels IF og Rødding Triathlon Klub. Disse to foreninger stiller op med frivillig arbejdskraft til stævnerne.   

I år har vi også liveopdatering af stævnet, hvilket vores gode samarbejdspartner Ib Stokkebye fra Run2u.dk har udviklet. Liveopdateringen kan være en stor hjælp for triathleters familie, venner og evt. trænere som følger med på dagen. 

Der vil være officielle dommere fra Triatlon Danmark til stede og de vil også være repræsenteret på motorcykler på cykelruten. De er frivillige, og ligesom deltagerne, kommer de for at yde deres bedste på dagen. Hjemmeværnet viser vej og er der for jer, hvis I mangler hjælp. 

Tag godt imod dem.

Vi glæder os til at se jer! 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.