1/2 Jernmandsstævne

Jels Triathlon
Søndag d. 20. juni 2021 kl. 10.00.
1900 m (2 x 950 m) svømning, 88 km cykling og 21 km løb.

Adresse
Jels Søbad, Søvej 5, Jels, 6630 Rødding

Distance
1900 m (2 x 950 m) svømning, 88 km cykling og 21 km løb.

Klasser
Ungdom/Junior M/K: 18-19 år
Senior M/K: 20-39 år
Veteran 1 M/K: 40-49 år
Veteran 2 M/K: 50-99 år
Stafethold (min. 16 år): M/K og Mix

Præmier
Der er præmier til alle klassevindere.
Til de 3 første herrer og damer er der:
Nr. 1 – 1.000 kr.
Nr. 2 – 500 kr.
Nr. 3 – 250 kr.

Startgebyr
700 kr. pr. deltager, som betales ved tilmelding. For at kunne deltage kræver det en licens. Har du ikke det, skal du gøre følgende: Melde dig ind i klub og få licens her, eller du kan købe et DTriF Enkelt Persons Medlem af forbundet (EPM) her. Læs mere om EPM her.

Der er først foretaget endelig tilmelding til stævnet, når der er foretaget betaling (og først ved betaling kan deltagerne optages på deltageroversigten på hjemmesiden). Der er lavet en øvregrænse for antal deltagere på 325 deltagere eller stafethold.

Refundering af startgebyr/ændringer
Bliver du forhindret i at deltage, skal du henvende dig til følgende e-mail adresse: ib@run2u.dk. Oplys dit konto nummer og du vil modtage dine startpenge  fratrukket gebyr på kr. 50,-  Dette kan dog kun lade sig gøre indtil 2 måneder før stævnet. Ændring af deltagernavn er mulig i hele perioden mod et gebyr på kr. 50

Tilmelding
Senest på dagen inden kl. 9.00 (+ gebyr på 50 kr.), hvis der ikke er udsolgt.

Cykling
12 meter reglen gælder og kontrolleres. Sikkerhedsgodkendte hjelme påbudt. Færdselsreglerne skal overholdes.

Musik og Radiokommunikation
Radiokommunikation og lign. elektronisk udstyr som fx mp3 eller mobiltelefon er ulovligt. Intet brug elektronisk udstyr i ørerne under konkurrencen.

Deltagelse
Sker på eget ansvar.

Forplejning løb
Der er væske for hver 2,5 km. Stævnets forplejning er i målområdet og 2,5 km ude på ruten, hvor der står hjælpere og udleverer bananer mm. og væske. På Søvej er der et område med “privat forplejning”, hvor hjælpere må udlevere forplejning, eller hvor man kan have sin forplejning stående. 

Forplejning cykling
På cykelruten er der væske for hver 22 km.  På Søvej, lige efter start på ruten er der et område med “privat forplejning”, hvor hjælpere må udlevere forplejning, eller hvor man kan have sin forplejning stående. Stævnets forplejning er på Enghavevej, hvor der står hjælpere og udleverer bananer mm. og flasker med væske.

Affald
Der er dropzoner til tomme flasker og affald på cykel- og løberuten

Evt. spørgsmål
Venligst kontakt Ib Stokkebye på e-mail: ib@run2u.dk eller tlf.: 25 52 13 17. Brug venligst fortrinsvis e-mail kontakten!

Svømmeruten

Svømningen foregår i Jels Nedersø. Der er lagt bøjer ud i søen ved de 4 markeringer på kortet. I løber henover startområdet og får jeres tid registreret. 

Der er start i vandet (vandstart) ved Søbadets bro (A) og op igen ved den anden side af søbadets bro (B). Der løbes hen over land fra B til A efter 1. omgang. 

Ruten er 950 m og der svømmes 2 omgange.

Cykelruten

Cykelruten er en rundstrækning, som køres med uret på 22 km. Ruten, som er hård med nogle lige strækninger samt et par små bakker, skal gennemkøres 4 gange. 

Der er væske for hver 22 km. (D)

På Søvej, lige efter start på ruten er der et område med “privat forplejning” (C), hvor hjælpere må udlevere forplejning, eller hvor man kan have sin forplejning stående. 

Stævnets forplejning (D) er på Enghavevej, hvor der står hjælpere og udleverer bananer mm. og flasker med væske.

Der er dropzoner til tomme flasker og affald (E) 

12 meter reglen gælder og kontrolleres. Cykelhjem er påbudt. Færdselsreglerne skal overholdes.

Der må ikke cykles i skiftezonen. Hjelmen må først løsnes og tages af, når cyklen er stillet på plads.

Løberuten

Løberuten er en 5,25 km rundstrækning omkring Jels Nedersø og golfbanen. Ruten skal løbes igennem 4 gange. Underlaget er hårdt stabilgrus, græsplæne og på stier i skoven, samt lidt asfalt og fortov. 

Der er væske for hver 2,5 km. 

Stævnets forplejning er i målområdet (A) og 2,5 km ude på ruten (B), hvor der står hjælpere og udleverer bananer mm. og væske.

Der er dropzoner til tomme flasker og affald (E)

På Søvej er der et område med “privat forplejning” (C), hvor hjælpere må udlevere forplejning, eller hvor man kan have sin forplejning stående. 

Ved Søbadet får man udleveret omgangsbånd.

WebTv med løberuten