fbpx
Kategorier
Duathlon

Jels Duathlon Classic søndag d. 11. april 2021 er aflyst

Covid-19 gjorde, at Duathlon Classic i 2021 skulle afholdes på en lidt anderledes måde, i heats á 30 deltagere. Vi troede på, at det kunne lade sig gøre og der var en god opbakning og positive tilbagemeldinger fra Dansk Triathlon forbund.

Desværre har udfordringer med plads i vores stævneområde gjort, at vi ikke kunne forsvare at gennemføre løbet. Det er vi selvfølgelig meget ærgerlige over, men vi arbejder videre med et spændende Corona-venligt koncept, så vi håber vi kan afholde Jels Jernmandsstævner søndag d. 20. juni 2021 på en sikker og forsvarlig måde.

Vi har derfor også besluttet at lukke for tilmelding 8 dage før stævnestart, så vi kan planlægge ud fra, hvor mange deltagere der kommer.

I får selvfølgelig jeres deltagergebyr tilbage, minus 20 kroner, hvis vi aflyser eller ændrer stævnet.

Deltagergebyr 

Deltagere der er tilmeldt, vil automatisk få tilbagebetalt startgebyret, minus 20 kroner, i de kommende uger. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.